Coaching

Je wilt met je team of organisatie de beweging maken naar agile werken. En hoewel de wil om dit te bereiken één van de belangrijkste succesfactoren is, heb je meer nodig dan alleen deze wil. Training legt een goede basis voor een agile methodiek. Coaching leert welk gedrag bij de methodiek hoort. Met coaching leer je om te gaan met agile normen en waarden. Maar leer je ook belangrijke principes als transparantie, experimenteren en voortdurend verbeteren. 

 

Er is geen standaard aanpak voor een agile transformatie. Elke organisatie heeft zijn eigen specifieke kenmerken, sterke punten die de transformatie tot een succes kunnen maken en uitdagingen die een agile manier van werken in de weg kunnen staan. Daarom gaan we vooraf samen om de tafel. Om uit te vinden wat haalbaar is voor jouw team of organisatie. Gedurende de coaching blijven we met elkaar in gesprek om te kijken wat volgens verwachting loopt en waar we bij willen sturen. 

 

De meest voorkomende vormen van coaching bied ik in pakketvorm aan. Alle pakketten zijn voor één team van maximaal twaalf personen. Prijzen zijn exclusief BTW. Transparantie. Ook in prijzen en verwachtingen.  

 

Als coach ben ik beschikbaar voor inhuur voor €125 per uur, met een minimum van vier uur per dag. Wil je overleggen wat voor jou de beste vorm van coaching is? Neem dan contact op.

Starting Agile

Je wilt starten met Kanban of Scrum. Maar weet nog niet zeker of het de juiste keuze is voor je team. Of jij en je team zijn al agilisten in hart en nieren. En jullie willen gedegen kennis opdoen van de methodiek. Dan is dit het geschikte pakket voor jou. Met dit pakket maak je een goede start met agile werken en krijg je de gekozen methodiek onder de knie. 

 

Dit pakket bevat:

- één dag training Kanban of Scrum

- acht dagen on-site coaching

 

 

 

Prijs: €12.500 excl. BTW

Doing Agile

Je wilt een start maken met agile werken. Je bent of hebt een manager die gelooft in agile werken. Jij en en je team hebben je al verdiept in agile werken. Het past bij jullie manier van denken. Met dit pakket krijg je de gekozen methodiek onder de knie. En maak je een start met het begrijpen van de agile principes. 

 

Dit pakket bevat:

- één dag training Kanban of Scrum

- twintig dagen on-site coaching

 

 

 

 

Prijs: €23.950 excl. BTW

Being Agile

Je begrijpt dat agile een verandering van cultuur betekent. Dat het leren van de methodiek alleen niet genoeg is. Dat je houding en gedrag wilt veranderen. Daarvoor is intensieve coaching nodig. Met een duidelijke roadmap voor de agile transitie inclusief bijbehorende mijlpalen. Met metingen die aantonen of de veranderingen die zijn doorgevoerd ook daadwerkelijk effect hebben. Met dit pakket maak je een goede start met een totale agile transformatie. 

 

Dit pakket bevat:

- twee dagen training Kanban of Scrum

- tachtig dagen on-site coaching

 

Prijs: €85.950 excl. BTW


Op al mijn diensten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze worden op verzoek toegestuurd.