kanban maturity model

In jouw organisatie gebruik je al Kanban in meerdere teams. Je wil nu de focus verleggen naar de groei van Kanban in jouw organisatie als geheel. Het Kanban Maturity Model (KMM) helpt jou om te bepalen waar je bent met jouw organisatie, maar ook om te bepalen welke opties je hebt om te groeien naar een volgend niveau van volwassenheid. We gebruiken het Evolutionary Change Model om deze verandering te begeleiden. 

 

Het KMM is een draaiboek voor het verbeteren van de wendbaarheid van jouw organisatie. Het beschrijft zeven niveaus van volwassenheid in termen van cultuur, technieken en resultaten. In deze training besteden we aandacht aan de eerste drie volwassenheidsniveaus.  

 

Wil je weten of dit voor jou de juiste training is? Neem dan contact op.

Goed om te weten

Prijs: €1.795,-

Duur: twee dagen

Certificaat: Kanban University

 

 

Benodigde voorkennis: basiskennis van Kanban is een voorwaarde om deze training goed te kunnen volgen. Heb je deze kennis nog niet, dan raad ik je aan om eerst de Kanban System Design training te volgen. Praktijkervaring met Kanban is een pré.

 

Prijzen zijn exclusief BTW en inclusief voorbereiding, materiaal en nazorg. Na deze training ontvang je het certificaat Kanban Maturity Model van de Kanban University. 

 

Materiaal

Het cursusmateriaal is in het Engels. De training wordt in het Nederlands gegeven. Je ontvangt het cursusmateriaal achteraf digitaal. Plus de tweede editie van het boek Kanban Maturity Model van David J. Anderson en Teodora Bozheva.