Train

Wat mijn trainingen uniek maakt is de combinatie van een gedegen kennis van de theorie en jarenlange praktijkervaring in het coachen van organisaties op het gebied van Kanban.

 

Alle onderstaande trainingen, met uitzondering van Personal Kanban, zijn door de Kanban University geaccrediteerde trainingen. 

 

Naast geaccrediteerd Kanban Trainer en Kanban Coaching Professional ben ik ook Train-the-Trainer voor de Kanban University. 

Team Kanban Practitioner

Dé basistraining voor Kanban.

 

Je wilt snel starten met Kanban. Met je eigen team. Liefst nog morgen. De Team Kanban Practitioner is dan echt iets voor jou! In deze ééndaagse training wordt ingegaan op alle basisprincipes van Kanban en geeft je handvatten om de volgende dag te starten met Kanban.

 

 Voor meer informatie, klik hier.

Kanban system design


Verdiepingstraining Kanban.

 

Je wilt écht aan de slag met Kanban. De basisprincipes van Kanban ken je. Misschien heb je samen met je team zelfs al een bord met sticky notes. Het is tijd voor de volgende stap. De Kanban System Design training is dan een goed idee. Deze training gaat dieper in op de  principes achter Kanban en leert je hoe je Kanban in je organisatie kunt opstarten. Na deze training kun je een Kanban systeem inrichten.

 

Voor meer informatie, klik hier.

KANBAN SYSTEMS IMPROVEMENT


Verdiepingstraining Kanban.

 

Kanban is voor jou bekend terrein. Je werkt al met Kanban en begrijpt termen als Flow en Lead Time. Je wilt jouw team en je organisatie naar het volgende (Kanban)niveau tillen. Dat is wat de Kanban Systems Improvement training voor jou kan doen. Je leert hoe je Kanban kan uitbreiden over de grenzen van je team, welke feedback loops je daarvoor kunt implementeren en hoe je met meten je proces effectiever en efficiënter kunt maken.

 

Voor meer informatie, klik hier

KANBAN MATURITY MODEL


Experttraining Kanban

 

In jouw organisatie gebruik je al Kanban in meerdere teams. Je wil nu de focus verleggen naar de groei van Kanban in jouw organisatie als geheel. Het Kanban Maturity Model (KMM) helpt jou om te bepalen waar je bent met jouw organisatie, maar ook om te bepalen welke opties je hebt om te groeien naar een volgend niveau van volwassenheid. We gebruiken het Evolutionary Change Model om deze verandering te begeleiden. 

 

Voor meer informatie, klik hier

kanban coaching practices

Experttraining Kanban

 

De theorie van Kanban, inclusief het Kanban Maturity Model, heb je al lang onder de knie. De Kanban Coaching Practices leert je hoe je de theorie in praktijk kunt brengen met behulp van evolutionaire verandering. Zodanig dat de verandering succesvol én blijvend is.  

 

Voor meer informatie, klik hier.

Personal Kanban

Timemanagement Kanbanstyle.

 

Dé agile aanpak voor time management: hoe krijg ik weer vat op mijn werk, inzicht en overzicht? Hoe kan ik mijn tijd het meest effectief besteden? Maak gebruik van Personal Kanban! 

 

Voor meer informatie, klik hier.

Weet je het nog niet?

Heb je nog geen idee welke training het beste bij jou past? Neem dan contact met mij op.