kanban coaching practices

De theorie van Kanban, inclusief het Kanban Maturity Model, heb je al lang onder de knie. De Kanban Coaching Practices leert je hoe je de theorie in praktijk kunt brengen met behulp van evolutionaire verandering. Zodanig dat de verandering succesvol én blijvend is. 

 

Belangrijk aspect van deze training is de filosofie van Kanban coaching. Verder gaan we dieper in op het gebruik van evolutionaire verandering en hoe je deze actief kunt managen, gebruik makend van het Evolutionary Change Model. Daarbij kijken we ook naar wat organisatiecultuur is en hoe je die kunt beïnvloeden. Zodat je na deze training kunt beginnen met jouw organisatie te coachen naar een volgend niveau op het gebied van Kanban. 

 

Wil je weten of dit voor jou de juiste training is? Neem dan contact op.

Goed om te weten

Prijs: €1.795,-

Duur: twee dagen

Certificaat: Kanban University

 

Benodigde voorkennis: kennis van het Kanban Maturity Model is een voorwaarde om deze training goed te kunnen volgen. Heb je deze kennis nog niet, dan raad ik je aan om eerst de Kanban Maturity Model training te volgen. Praktijkervaring met de implementatie van Kanban is een pré.

 

Prijzen zijn exclusief BTW en inclusief voorbereiding, materiaal en nazorg. Na deze training ontvang je het certificaat Kanban Coaching Practices van de Kanban University. Heb je ook het certificaat Kanban Maturity Model in je bezit? Dan ontvang je na afronding van deze training ook de Kanban University Badge: Kanban Coaching Professional.

 

Materiaal

Het cursusmateriaal is in het Engels. De training wordt in het Nederlands gegeven. Je ontvangt het cursusmateriaal achteraf digitaal.