team kanban practitioner

Je wilt snel starten met Kanban. Met je eigen team. Liefst nog morgen. De Team Kanban Practitioner is dan echt iets voor jou! In deze ééndaagse training wordt ingegaan op alle basisprincipes van Kanban en geeft je handvatten om de volgende dag te starten met Kanban. 

 

De Team Kanban Practitioner gaat in op de basis concepten van de Kanban methode. De training leert je om het werk te organiseren; inzicht, communicatie en samenwerking te verbeteren. Je leert voor een team een bord te ontwerpen en te implementeren. De training is interactief en bevat oefeningen om de stof te verduidelijken. De volgende onderwerpen komen daarbij aan bod:

  • Achtergrond en ontstaan van Kanban
  • Basis concept van de Kanban methode
  • Principes van de Kanban methode
  • Verschillende typen Kanban systemen en de toepasbaarheid daarvan
  • Overleggen in een Kanban systeem
  • Ontwerpen van een Kanban bord voor je eigen team

Wil je weten of dit voor jou de juiste training is? Neem dan contact op.

Goed om te weten

Prijs: €795,-

Duur: één dag

Certificaat: Kanban University

 

Benodigde voorkennis: geen

 

Prijzen zijn exclusief BTW en inclusief voorbereiding, materiaal en nazorg. Na deze training ontvang je het certificaat Team Kanban Practitioner van de Kanban University. 

 

Materiaal

Het cursusmateriaal is in het Engels. De training wordt in het Nederlands gegeven. Je ontvangt het cursusmateriaal achteraf digitaal. Daarnaast ontvang je een digitale versie van het Kanban ‘blue book’, de basis van de training.