kanban systems improvement

Kanban is voor jou bekend terrein. Je werkt al met Kanban en begrijpt termen als Flow en Lead Time. Je wilt jouw team en je organisatie naar het volgende (Kanban)niveau tillen. Dat is wat de Kanban Systems Improvement training voor jou kan doen. Je leert hoe je Kanban kan uitbreiden over de grenzen van je team, welke feedback loops je daarvoor kunt implementeren en hoe je met meten je proces effectiever en efficiënter kunt maken.

 

Je leert hoe je Kanban onderdeel maakt van je dagelijkse praktijk: feedback loops, het bijhouden en leren van metrieken, het schalen van Kanban. We gaan in op hoe je je Kanban systeem kunt laten evolueren, zodat je organisatie altijd wendbaar en flexibel blijft. Aan de hand van een case-study worden Kanban concepten verder uitgediept. De volgende onderwerpen komen daarbij aan bod:

  • Het beperken van onderhanden werk
  • Meten = weten; metrieken en wat je eruit kunt leren
  • Het begrijpen van Kanban binnen een proces of service
  • Hoe je Kanban op grotere schaal kunt implementeren
  • Welk overleggen bij kunnen dragen aan jouw Kanban systeem
  • Specifieke taken en verantwoordelijkheden in een Kanban systeem

 

Wil je weten of dit voor jou de juiste training is? Neem dan contact op.

Goed om te weten

Prijs: €1.495,-

Duur: twee dagen

Certificaat: Kanban University

 

Benodigde voorkennis: basiskennis van Kanban is een voorwaarde om deze training goed te kunnen volgen. Heb je deze kennis nog niet, dan raad ik je aan om eerst de Kanban System Design training te volgen. Enige praktijkervaring met Kanban is een pré. 

 

Prijzen zijn exclusief BTW en inclusief voorbereiding, materiaal en nazorg. Na deze training ontvang je het certificaat Kanban Systems Improvement van de Kanban University. Heb je ook het certificaat Kanban System Design in je bezit? Dan ontvang je na afronding van deze training ook de Kanban University Badge: Kanban Management Professional.

 

Materiaal

Het cursusmateriaal is in het Engels. De training wordt in het Nederlands gegeven. Je ontvangt het cursusmateriaal achteraf digitaal. Plus een digitale versie van het Kanban ‘blue book' en ‘Essential Kanban Condensed Guide’, een boekje waarin de kern elementen van Kanban wordt uitgelegd.